Voedingsschema weekschema eetschema schema gezond aankomen eten recepten

Start direct met 

lekkere en simpele
eetschema's op maat

Wil je op gewicht blijven, aankomen of enkel spiermassa 

opbouwen? Heb je intoleranties of lust je bepaalde

producten niet? Eet je liever koolhydraatarm of sla je het

liefst elke dag je ontbijt over?


Wat je doel en wensen ook zijn, ikwilaankomen.nl stelt 

voor jou elke week opnieuw het ideale voedingsschema

samen. Super eenvoudig te volgen. Inclusief handige

boodschappenlijst.

Voedingsschema weekschema eetschema schema gezond aankomen eten recepten

Start direct met lekkere en simpele eetschema's op maat

Wil je op gewicht blijven, aankomen of enkel spiermassa opbouwen? Heb je intoleranties of lust je bepaalde producten niet? Eet je liever koolhydraatarm of sla je het liefst elke dag je ontbijt over?

Wat je doel en wensen ook zijn, ikwilaankomen.nl stelt voor jou elke week opnieuw het ideale voedingsschema samen. Super eenvoudig te volgen. Inclusief handige boodschappenlijst.

Vanaf €6,95 per maand.

Elke week een nieuw
voedingsschema op maat

Ontvang wekelijks een nieuw voedingsschema dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Je kunt o.a. aangeven hoeveel eetmomenten je wilt en je kunt ingrediënten die je niet lust gemakkelijk uitsluiten. Eet je koolhydraatarm? Ook dit is geen probleem.

Staat er toch een recept in je schema dat je niet lust? Vervang het super eenvoudig met slechts één enkele klik. Met een database van +2000 recepten staat er voor iedereen wel wat lekkers tussen. 


Ontvang wekelijks een nieuw voedingsschema dat volledig is afgestemd op jouw persoonlijke wensen en voorkeuren. Je kunt o.a. aangeven hoeveel eetmomenten je wilt en je kunt ingrediënten die je niet lust gemakkelijk uitsluiten. Eet je koolhydraatarm? Ook dit is geen probleem.

Staat er toch een recept in je schema dat je niet lust? Vervang het super eenvoudig met slechts één enkele klik. Met een database van +2000 recepten staat er voor iedereen wel wat lekkers tussen. 

recepten gezond aankomen voedingsschema weekschema eetschema voorbeeldweekmenu voorbeelddagmenu app boodsdchappen

Inclusief handige boodschappenlijst

Zet het gehele eetschema of een enkel recept met één klik op je boodschappenlijst. De boodschappen kun je, indien gewenst, direct online bestellen.

Kook je voor meerdere personen? Per recept kun je aangeven hoeveel personen er mee eten. Ook wordt dit automatisch in je boodschappenlijst verwerkt.

recepten gezond aankomen voedingsschema weekschema eetschema voorbeeldweekmenu voorbeelddagmenu app boodsdchappen


Zet het gehele eetschema of een enkel recept met één klik op je boodschappenlijst. De boodschappen kun je, indien gewenst, direct online bestellen.

Kook je voor meerdere personen? Per recept kun je aangeven hoeveel personen er mee eten. Ook wordt dit automatisch in je boodschappenlijst verwerkt.

Kies het plan dat bij jou past:

3 maanden

€9,95
Per maand
Nu met korting!

1 jaar

€9,95
€6,95

Per maand

Kies het plan dat bij jou past:

3 maanden

€9,95
Per maand
Nu met korting!

1 jaar

€9,95 
 €6,95

Per maand

Veelgestelde vragen weekmenu's

Je biedt ook eetschema's van 2500, 3000 en 3500 kcal in de webshop aan zie ik. Ik twijfel of ik voor een eetschema of weekmenu moet kiezen. Wat past het best bij mij?

Als je op zoek bent naar maaltijdinspiratie (inclusief recepten) dan zijn de weekmenu's wellicht meer geschikt voor jou. Ben je vooral op zoek naar hoeveel je moet eten en wat je het beste kunt eten voor gewichtstoename / spieropbouw? Dan heb je genoeg aan een eetschema. Hierbij krijg je allerlei voorbeelden van producten die je zou kunnen eten, met de juiste hoeveelheden om de benodigde calorieën te behalen van die dag.

Hoe ingewikkeld zijn de weekmenu's?

Absoluut niet ingewikkeld. Het is ons doel om gewichtstoename en spieropbouw zo aangenaam als mogelijk te maken, juist ook als je en drukke baan hebt of veel onderweg bent. De recepten in de weekschema's bevatten alledaagse ingrediënten, zijn snel te bereiden én gemakkelijk mee te nemen.

Ik lust of mag een ingrediënt niet, wat nu?

Via de 'dieetvoorkeuren' setting in je dashboard kan je ingrediënten die je niet lust heel simpel uitsluiten. Deze producten komen dan niet voor in je weekmenu's. Komt er toch een maaltijd voorbij die je niet lekker lijkt, klik dan op 'vervang' en dan krijg je een ander recept.

Kan de rest van het gezin/mijn partner ook mee eten?

Ja zeker! Je hebt de optie om via je boodschappenlijst eenvoudig het aantal personen op te geven - voor het hele weekmenu, maar ook voor losse maaltijden.

Hoe kan ik mijn abonnement beëindigen?

Het beëindigen van je abonnement is heel simpel. Ga in je dashboard naar het kopje 'Abonnementen' en klik op 'Abonnement opzeggen'. Je abonnement wordt dan stopgezet na de periode die je vooruit betaald hebt. Vanaf dat moment heb je geen toegang meer tot je weekmenu's en boodschappenlijsten.

Hoe snel kan ik resultaat verwachten?

Wanneer je kiest voor spieropbouw kom je in een periode van 3 maanden tijd zo'n 1,5 tot 2,5 kg in spiermassa aan. Snellere gewichtsveranderingen zijn onverstandig: ze leiden tot terugval op de lange termijn, tekorten aan bepaalde voedingsmiddelen of juist overmatige vetopslag. Wanneer je kiest voor vetverlies kan je in een periode van 3 maanden tijd zo'n 8 tot 12 kg vet verliezen, afhankelijk van je beginsituatie.

Kan ik deze weekmenu's ook gebruiken als ik af wil vallen?

Jazeker. Bij het aanmelden kun je aangeven of je doel afvallen, gewichtsbehoud of aankomen (spiermassa opbouwen) is. Ook kun je wekelijks aanpassingen doorvoeren die vervolgens weer in je nieuwe schema verwerkt worden. Je kunt dus ten alle tijden je macro's naar wens aanpassen.

Zijn deze schema's ook geschikt voor mensen met medische aandoeningen (bijv. diabetes, hoge bloeddruk, verhoogd cholesterol)?

In principe wel. Mocht je echt specifieke aanpassingen nodig hebben dan is het wellicht handig om eerst een (online) consult in te plannen zodat we samen je weekmenu gelijk goed in kunnen stellen. Je kan in mijn online agenda een afspraak inplannen (online, telefonisch of face-to-face). Je krijgt 3 uur dieetadvies vergoed vanuit het basispakket.

Wat moet ik doen als mijn gewicht, ondanks dat ik me aan het schema houd, niet omhoog gaat?

Het is heel goed mogelijk dat je gewicht niet toeneemt aangezien je energiebehoefte slechts een theoretische berekening is. Elk lijf werkt in de praktijk anders. Mijn advies is om de calorieën met 200-300 per dag te verhogen. Dit kun je gemakkelijk in je dashboard doen. Wanneer het echt niet lukt om je gewicht omhoog te krijgen dan raad ik je aan om een (online) consult in te plannen zodat we samen de juiste macronutriënten in kunnen stellen.